همانطور که پیشتر در خبرها خوانده اید تلفن هوشمند اچ تی سی 10 قرار است که در تاریخ 24 فروردین ماه امسال رونمایی شود و حالا شایعه تازه ای منتشر شده که نشان می دهد این پرچمدار در قالب سه نسخه مختف ارائه می گردد.
یکی از مدل ها، ظاهرا قرار است که همراه با چیپست اسنپدراگون 652 و سه گیگابایت رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی ارائه شود و قیمتی برابر با 584 دلار دارد که احتمالا همان مدل لایت است که پیشتر در خبرها به آن اشاره نمودیم.
مدل دیگر به چیست اسنپدراگون 820 مجهز شده، سه گیگابایت رم دارد و 32 گیگابایت حافظه داخلی برایش در نظر گرفته شده است. پیش بینی شده قیمت این موبایل برابر با 768 دلار باشد.بقیه در ادامه مطلب

ما نسخه سوم اچ تی سی 10 که طبق خبرها و شایعات قبلی، یک چیپست اسنپدراگون 820 را در خود جای داده، از چهار گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی بهره می برد. این نسخه همان مدل اعلا است و قیمتی در حدود 905 دلار دارد.
هر سه این نسخه ها یک نمایشگر 5.15 اینچی Super LCD 5 با رزلوشن 1440 در 2560 پیکسل دارند و به دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی با فلاش ال ای دی دوگانه، لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار لیزری مجهز شده اند. تامین انرژی مورد نیاز این دستگاه ها هم به یک باتری 3000 میلی آمپر ساعتی محول شده است و اندروید 6.01 و همچنین رابط کاربری Sense 8.0 نیز از قبل روی آنها بارگذاری شده است.
البته بهتر است که اندکی با دیده تردید به این خبر نگریسته شود چراکه هنوز شرکت سازنده آن را تایید نکرده است.
